play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Rock-Pop

Escarbat bum bum 700

Àngel Serrat 05/11/2023


Background
share close

Aquesta setmana l’Escarbat Bum Bum està de celebració, arribem als 700 programes. És una fita col·lectiva com a Ràdio 90 perquè coincideix amb les 700 setmanes d’emissió des de que es va iniciar la nova etapa, a l’inici, emetent per FM i per streaming via internet i ja darrerament, únicament per internet.

Us convido a fer un exercici i pensar com érem i què estàvem fent fa 700 setmanes (casi 13 anys i mig enrere), en el meu cas, batejant un programa de ràdio amb el nom de la cançó de falda que li cantava al meu fill gran; d’aquí ve l’Escarbat bum bum. 13 anys més tard, amb la família ampliada i nous reptes a la vida, aquí estem buidant el pap cada setmana i mirant de compartir els meus beis i dèries a ritme de punk rock.

Pel programa 700 traurem la pols a aquells treballs que m’han marcat i que segurament no seria el mateix carcamal ni el programa sonaria igual, si en un moment o altre de la meva vida no m’haguessin caigut a les mans.

El programa es podrà escoltar a l’streaming en directe de Ràdio 90 el dissabte 4 de novembre de 2023 a les 6 i el diumenge a les 5 de la tarda. A partir del dilluns el trobareu en format podcast per l’escolta o la descàrrega al web de l’emissora.

Llarga vida a Ràdio 90!

Etiquetat com a: , , .

Descarrega ara: Escarbat bum bum 700

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior
Episodis semblants