play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Especial PNRMica a Ràdio 90

Notícies

Especial PNRMica a Ràdio 90

Ràdio 90 03/06/2011 20


Background
share close

Aquest dissabte 4 de juny se celebra a Olot el festival panoràmica 60:1, i Ràdio 90 en serà la ràdio oficial.

Des del mateix dia a les 20:00 h començarà un programa presentat per Miquel Pascal que, sota el títol d’ONES PANORÀMIQUES,  farà un repàs a totes les accions que es podran veure des de Sant Francesc. Entrevistes amb els protagonistes, reportatges i comentaris que ens ajudaran a seguir l’esdeveniment amb més interès, ja que tindrem una informació valuosa per comprendre què es fa a cada moment i a quin lloc.

En concret, el programa s’estructura així: la primera hora s’expliquen les activitats, a la segona es dóna suport a l’activitat en si i a la tercera es fa un balanç pels propis protagonistes.

Durant l’acció, Ràdio 90 farà un seguiment del que es podrà veure i també farà de suport acústic a alguns projectes. És molt interessant escoltar la ràdio mentre es desenvolupen els moviments de panoràmica.

Un cop acabat es farà un resum i una valoració per part dels protagonistes. Recordem que Ràdio 90 es sintonitza al 101.4 i també es pot seguir per Internet, clicant a l’apartat “On Air” d’aquesta mateixa pàgina.

Gairebé tres hores de ràdio sintonitzades amb la ciutat d’Olot, un programa interactiu.

Rate it
Entrada anterior