play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Especial sobre l’Agenda Llatinoamericana 2012

Notícies

Especial sobre l’Agenda Llatinoamericana 2012

Ràdio 90 08/01/2012 13


Background
share close

Aquest cap de setmana, Ràdio 90 emetrà la seva segona presentació de l’Agenda Llatinomericana.

Tal i com es va fer l’any passat, la Comissió de l’Agenda Llationamericana d’Olot col·laborarà amb l’emissora lliure i cultural per traslladar al format radiofònic una presentació com les moltes que es fan al llarg de la tardor per tot Catalunya.

Per no repetir formats de l’any passat, però, s’ha variat el model. Si en l’anterior edició l’agenda va entrar a Ràdio 90 i es va fer un programa als estudis amb convidats en directe; aquest any és la ràdio qui s’ha acostat a les presentacions de l’Agenda de Girona i Olot, per tal que el programa en reculli el contingut.

Així doncs, al programa hi podrem escoltar, la intervenció íntegra que l’economista del Seminari Taifa Josep Manel Busqueta va oferir a Girona per presentar el tema de l’agenda del 2012 Sumak Kawsay, Bon viure i Bon conviure. Aquesta presentació va tenir lloc en el marc de les fires de Sant Narcís de Girona.

Els micròfons de Ràdio 90 van traslladar-se també fins la presentació d’Olot, centrada en motiu de la Jornada de Reflexió en el fet democràtic. En aquest programa especial podrem escoltar les entrevistes que es van fer in situ amb tots els protagonistes de la jornada: els conferenciants i co-organitzadors de la jornada (IDESGA i el col·lectiu d’indignats de la Garrotxa).

Igual que l’any passat, la col·laboració entre Ràdio 90 i l’Agenda Llatinoamericana per a dur a terme aquest programa especial, respon a línies de treball marcades per les dues entitats. Per la comissió de l’Agenda a Olot, aquesta presentació té l’objectiu de fer arribar el missatge de l’agenda al màxim de gent possible, utilitzant els mitjans de comunicació per accedir al públic que no ha assistit a les presentacions convencionals. Ràdio 90 confirma amb aquesta iniciativa la seva voluntat d’esdevenir una plataforma de difusió per a les entitats de la comarca, treball iniciat amb les diferents sèries de programes que s’han dedicat des de l’emissora a les  associacions de la Garrotxa.

La segona presentació de l’Agenda Llatinoamericana per Ràdio 90 es podrà escoltar, doncs, aquest dissabte, dia 14 de gener, a les 10 del matí, i l’endemà, diumenge dia 15, a les 12 del migdia. El guió, direcció i presentació van a càrrec de la Núria Pascal (a la imatge).

Rate it
Entrada anterior