play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Festa de la ràdio a Batet

Notícies

Festa de la ràdio a Batet

Ràdio 90 19/06/2012 23


Background
share close

Aquest diumenge, dia 17 de juny, es va celebrar a Batet de la Serra la 1a. Festa de Ràdio 90, una trobada dels col·laboradors de l’emissora, acompanyats de familiars i amics, per celebrar plegats el final de la temporada 2011-2012 i el 19è.aniversari de la creació d’aquest mitjà radiofònic, que a poc a poc s’ha anat guanyant un lloc dins el panorama comunicatiu de la nostra comarca.

En el local social del barri, a pocs metres dels estudis de l’emissora, es va viure un dia esplèndid, tant des del punt de vista climatològic com de l’ambient que es va crear, animat i participatiu en tot moment, i amb l’al·licient de retrobar-se amb antics col·laboradors, a qui sovint feia anys que no s’havia pogut saludar, i que es van voler afegir a una festa que no tenia ordre del dia ni guió, ni cap altre objectiu que passar-s’ho bé.

El dinar, enriquit amb les aportacions de molts comensals (sobretot en l’apartat dels postres) va ser el centre de la trobada, que després va continuar amb l’apartat musical, on el karaoke va esdevenir el rei de la funció gràcies a la gentilesa d’en Josep Maria Corbalán, que va facilitar els equips i que personalment animà amb entusiasme la sessió, si bé tan sols alguns van ser prou valents com per posar-se davant del micro… i és que fer ràdio i cantar no és ben bé el mateix…

La feliç coincidència que, a les 6 de la tarda, sortís per antena, i en rigorós directe, un nou capítol d’Un ventilador (de periodicitat quinzenal), va propiciar la possibilitat de gaudir en viu i de primera mà del món de la ràdio, cosa especialment celebrada pels més joves, que eren una bona colla. Cap a les 7 es donà per acabada la trobada, que es vol repetir anualment, amb especialment incidència l’any vinent, on se celebrarà el 20è.aniversari.

Tan sols agrair la tasca als organitzadors (Àngel, Rosa i Francesc Xavier), i la col·laboració de tothom, que ha fet possible l’èxit d’aquesta primera convocatòria.

Rate it
Entrada anterior