play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Rock-Pop

Fil Conductor 001 – Kraftwerk (Autobahn)

David Ràfols 21/01/2021 147


Background
share close

Aquest proper cap de setmana estrenem  el “Fil Conductor”, un programa de Ràdio 90 amb periodicitat mensual, dedicat a repassar àlbums conceptuals, independentment d’estils.

Aquest primer “Fil Coductor” el dedicarem a recordar l’àlbum “Autobahn”, de Kraftwerk. Kraftwerk és un grup Alemany que ha inspirat molt remarcablement en la música futurista, ja que van començar a editar treballs a principis dels anys 70, quan els sintetitzadors eren escassos i els seqüenciadors de ritmes inexistents. Són considerats uns dels pares de la música Techno, i han influenciat pràcticament a la totalitat de grups posteriors que han seguit l’estil.

“Autobahn” (autopista, en alemany) es va editar íntegrament en llengua germànica el novembre del 1974 . Va ser el primer àlbum conceptual del grup. Després en vindrien molts més, tals com Radioaktivitat, Trans-Europa Express, The Man Machine, o Computer World. Així doncs, “Autobahn” va ser el primer treball en mostrar el “So Kraftwerk”, que els va consagrar comercialment i va obrir-los la porta als Estats Units.

El programa està dirigit per en David Ràfols, i compta amb la col·laboració d’en David Barceló (LaNova Ràdio, de Reus) per als detalls de la portada.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Fil Conductor 001 – Kraftwerk (Autobahn)

file_download Descarrega

Rate it