play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Rock-Pop

Garbage al Directes

Josep Maria Corbalan 11/10/2018 30


Background
share close

De la mà d’en Josep M. Corbalán, els Garbage seran els protagonistes d’una nova edició del programa Directes. Ell mateix ens els presenta:

Garbage seran els protagonistes del Directes del proper dissabte, amb un concert de la gira de presentació del disc Not Your Kind Of People, realitzat al New York Webster Hall l’any 2012.

Després d’una aturada de 7 anys a la seva carrera, que ja havia fet pensar als seus fans que es retiraven definitivament, el maig d’aquell any sorprenien tothom amb el llançament d’aquest cinquè disc, que manté el so clàssic que els va fer famosos amb els 4 discos anteriors, però que en directe porten a un nivell superior, endurint força els seus temes, amb unes guitarres molt més potents i un so i actitud en general molt més contundent que als vinils.

En aquest Directes podràs escoltar varis temes d’aquell nou treball, com Blood For Poppies o Automatic Sistematic Habit, però també com és lògic, els temes essencials de la seva discografia, com Push It, Stupid Girl, Shut Your Mouth, Temptation Waits, I Think I’m Paranoid, o I’m Only Happy When It Rains, que els van portar a ser un dels millors grups de rock alternatiu de finals dels 90 i primer quinquenni dels 2000.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Garbage al Directes

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior