play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Electrònica-Experimental

Grouper al Directes

Júlia de Balle 25/10/2017 34


Background
share close

De la mà de la Júlia de Balle, arriba una nova edició del Directes, que en aquesta ocasió té com a protagonista a Grouper.

Grouper deu el seu nom a la comuna on va néixer i criar-se l’únic membre del grup. Liz  Harris (Califòrnia, 1980) no va tenir una infància comú, no va anar a l’escola i en canvi va tenir molt temps per dedicar-se a explorar de manera personal i intuïtiva la composició de sons; i potser això és el que l’ha portat a fer una música que no sembla d’aquest món, sinó més aviat del món dels somnis.

Venerada dins de l’escena experimental de música ambient, Harris va autopublicar el seu primer àlbum sota el nom de “Grouper” l’any 2005. El reconeixement a un nivell més ampli, li va arribar el 2008 amb el disc “Dragging a dead deer up a hill” i va acabar de refermar-se amb el llançament de l’àlbum subdividit en dues parts, “A I A: Dream Loss” i “A I A: Alien Observer” (2001). En aquest Directes repassarem algun dels temes d’aquests dos àlbums a través de diversos directes no oficials, ja que hi ha no cap àlbum publicat d’un dels seus concerts. Per a Harris, la música en viu es contagia del lloc i el moment present i les cançons muten, es fan més llargues, més denses que a l’estudi, i s’enganxen i mesclen entre elles. Una experiència incomparable.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Grouper al Directes

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior