play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right La ciència, a Ràdio 90

Notícies

La ciència, a Ràdio 90

Ràdio 90 27/05/2011 16


Background
share close

Música (en les seves diferents variants i estils), informació, opinió, literatura, cinema, ciència… Aquesta és la proposta que us oferim cada cap de setmana des de Ràdio 90 durant aquest curs 2010-2011 que ja encara la seva recta final.

I, efectivament, la ciència hi té un lloc important, a través principalment de dos programes: Pedra a pedra (dissabtes, 15h.) i Ciencia para escuchar (diumenges, 18h.). Avui volem fer-ne esment especial.

Pedra a pedra, dedicat al món de l’arqueologia, arriba al seu programa núm.37, que aquest dissabte estarà dedicat al paper que  juguen els còmics en el coneixement de la prehistòria. Per la seva banda, Ciencia para escuchar (espai de divulgació de la ciència a través de podcast) ens parlarà, entre altres temes de gran d’interès, d’un científic especialment admirat pels afeccionats al món de les ones: Guglielmo Marconi, que ha passat a la història com l’inventor de la ràdio.

Finalment, aquest diumenge, a les 5 de la tarda, podrem escoltar també una nova edició de Camps Magnètics, l’espai mensual dedicat a la relació entre la música, la ciència i la ciència ficció, i que en aquesta ocasió ens parlarà precisament d’un gran divulgador científic i alhora escriptor de ciència ficció, conegut sobretot per la seva sèrie televisiva Cosmos, el ja desaparegut Carl Sagan.

Rate it
Entrada anterior