play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right La Festa de la ràdio

Notícies

La Festa de la ràdio

Ràdio 90 09/11/2016 21


Background
share close

dinar-r90-novembre-2016Aquest diumenge, dia 6 de novembre, Ràdio 90 va celebrar la seva trobada anual.

La trobada va tenir lloc al Local Social de La Cometa, a Montagut, i s’hi van aplegar prop d’una vintena de col·laboradors i amics, amb la intenció principalment de passar-s’ho bé, gaudir de la bona companyia i celebrar un àpat de germanor.

A més, i com és tradicional, es va parlar també de tots els temes que fan referència al funcionament de l’emissora, constatant de manera general el bon moment que viu la mateixa, que ha consolidat una programació estable sense renunciar als seus principis i a la seva manera d’entendre i viure la ràdio com a mitjà altruista i desinteressat. Les noves incorporacions dels últims anys han aportat saba nova i permeten mirar el futur amb optimisme, un futur que ha de conduir, el 2018, a celebrar els primers 25 anys d’existència de la ràdio “lliure i cultural de la Garrotxa”.

Com també és habitual, acabat el dinar es va oferir a tots els presents un petit obsequi, consistent en aquesta ocasió en una manta amb l’anagrama de la ràdio, força adient en un dia en que justament semblava estrenar-se l’hivern. I, a més, els responsables del programa La Fera Dorm Aquesta Nit van lliurar un CD amb algunes de les millors actuacions musicals viscudes en directe a l’estudi de Batet durant la breu però intensa trajectòria d’aquest espai, ara reconvertit en Cirquet Clarinet. Un bonic detall per arrodonir una vetllada magnífica.

Rate it
Entrada anterior