play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Les entitats tenen la paraula a la Fira d’Entitats

Notícies

Les entitats tenen la paraula a la Fira d’Entitats

Ràdio 90 25/10/2012 16


Background
share close

Com ja varem anunciar, Ràdio 90 va participar en la 10ena Fira d’Entitats de la Garrotxa, celebrada el cap de setmana passat a la ciutat d’Olot, en el marc de la Fira de Sant Lluc.

Durant el matí del diumenge 21 d’octubre, l’emissora va disposar d’un estand propi a la Plaça Major, per on van desfilar un nombrós grup d’entitats representatives del teixit associatiu d’Olot i comarca, tant en la vessant cultural i lúdica, com en l’assistencial i d’atenció comunitària. Això va permetre conèixer de primera mà, a través dels seus representants, les activitats que porten a terme al llarg de l’any, les necessitats que demanden, les propostes que plantegen, i tot això sense oblidar de fer un balanç d’aquests 10 anys de Fira, balanç que globalment totes consideraren molt positiu. Com positiva és la valoració que fa Ràdio 90 de la seva participació en aquest certamen, ja que li ha permès de consolidar-se com a mitjà al servei de les entitats sense finalitat de lucre, i alhora establir nous contactes que poden ampliar el radi d’acció de la seva oferta de servei públic.

La diada va ser també festiva i participativa i, almenys durant el matí, el mal temps no impedí que força gent s’apropés al recinte per interessar-se per les activitats que s’hi oferien, i també, doncs, per l’oferta de Ràdio 90.

Com a resultat de tot aquest esforç tècnic i humà dut a terme, en resultaran dos programes, d’una hora de durada cadascun, que s’emetran al llarg del proper cap de setmana i el següent, amb aquest horari: dissabte, a les 10 del matí, i diumenge, a les 12 del migdia (repetició). La presentació és a càrrec de l’Àngel Serrat i la Rosa Sans, i el control tècnic, d’en Xevi Baca.

En aquest primer, podrem escoltar les intervencions, en primer lloc, de la Mireia Delgà, representant del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i coordinadora de la Fira d’Entitats, que fa un repàs a la història d’aquest esdeveniment, i ens parla també del seu present i de les previsions de futur. Després es podrà escoltar una taula rodona amb les entitats: Donants de Sang, Esbart Olot, Terra Viva, Banc del Temps i Xerrics. I una segona taula amb la Carnavalesca i els Esplais de la Garrotxa, acabant amb la presentació del projecte Isthar.

Rate it
Entrada anterior