play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Les entitats tenen la paraula amb l’Agrupament Escolta d’Olot

Notícies

Les entitats tenen la paraula amb l’Agrupament Escolta d’Olot

Ràdio 90 28/03/2014 45


Background
share close

VOLUNTARIS (2)Aquest dissabte dia 29 de març de 2014 a les 11:30 del matí i l’endemà diumenge a les 12:30 del migdia l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura serà el protagonista a “Les entitats tenen la paraula” a l’antena de Ràdio 90.

A banda d’explicar quina és la seva activitat habitual, presentaran un nou projecte per portar a terme la rehabilitació de part d’El Molí d’en Climent, seu actual de l’Agrupament.

La forma que han trobat per dur a terme aquest projecte és realitzar un camp de treball de la Generalitat. La primera quinzena de juliol hi haurà 24 joves d’arreu de Catalunya d’entre 14 i 17 anys, disposats a ajudar en la restauració. Aquesta consistirà en l’adequació del segon pis, tant el terra com les parets, millora de la primera planta, conservació de les bigues, pintar els porticons de les finestres, adequació el forn, neteja de la bassa i conservació del riu entre d’altres.

Per  poder aconseguir els 25.000 euros necessaris per realitzar aquest projecte, esperen comptar amb la col·laboració de diferents administracions i engegaran una sèrie d’accions per tal d’aconseguir aquesta xifra. Volen posar guardioles a diferents establiments de la Garrotxa, on tothom que vulgui hi pugui posar monedes, o una campanya de micromecenatge amb la pàgina web TOTSUMA (www.totsuma.cat), on tothom hi podrà col·laborar amb la quantitat que desitgi. Val a dir que aquest micromecenatge de moment arrenca amb el propòsit d’aconseguir 2.000€ a partir del 15 d’abril.

Tot plegat amb molt més detall, en el programa que podreu escoltar als 101.4 de la FM o també descarregant-lo de la nostra web a partir del proper dilluns 31 de març de 2014.

Més informació a la seva web escoltesolot.cat.

Rate it
Entrada anterior