play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Culturals

Marmotes 037. Junil a les Terres dels Bàrbars (amb Joan-Lluís Lluís).

David Ràfols 09/02/2024


Background
share close

Aquest mes, a “Les Marmotes de la Biblioteca” celebrem el nostre 3er aniversari. I per fer-ho, hem gaudit de la presència de l’escriptor Joan-Lluís Lluís a l’hora de gravar-lo, i amb qui hem pogut parlar tant del seu llibre “Junil a les Terres dels Bàrbars”, com també una mica en general de la seva obra.

Començant amb llibre de la “Junil” i el seu periple en temps de l’Imperi Romà, hem pogut demanar a l’autor opinió i tota una sèrie de detalls que no tenim normalment ocasió de resoldre, referents a la concepció del la història que es vol transmetre.

Però com que som lectors de diversos dels seus llibres (“El dia de l’Ós”, “Conversa amb el meu gos sobre França i els Francesos”, “Les Cròniques del Déu Coix”, “Jo sóc aquell que va matar Franco”, “El Navegant” o “Els Invisibles”), tot xerrant i xerrant ha resultat tot plegat una estona extraordinària, de la qual n’han sortit unes reflexions molt interessants del propi escriptor en relació a l’expressió escrita i el seu amor als llibres, a la música, a les influències per escriure, a les noves generacions d’escriptors/es que van apareixent, al foment de la llengua pròpia, o a les necessitats de les persones a mida que el temps va passant. No tenim a un creador de ficció davant nostre per parlar cada dia, i tenir una persona tant propera com en Joan-Lluís al davant, ho ha facilitat tot molt i molt.

“Les Marmotes de la Biblioteca” és un programa literari d’en David Ràfols i membres del grup excursionista “Els Centpeus del Pirineu” que s’emet mensualment cada 2on dissabte del mes, a les 11 del matí, i en repetició els diumenges a la mateixa hora.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Marmotes 037. Junil a les Terres dels Bàrbars (amb Joan-Lluís Lluís).

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior