play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Més qualitat per l’streaming i el podcast

Notícies

Més qualitat per l’streaming i el podcast

Ràdio 90 30/09/2022 44 5


Background
share close

La ràdio lliure i cultural de la Garrotxa continua endavant amb un procés de millora continua. Avui podem anunciar amb gran alegria que a partir d’ara ja estem oferint la màxima qualitat tant en l’emissió en directe de l’streaming com en els programes que a partir d’ara es vagin compartint en format podcast.

Fins ara la qualitat era de 128kbps considerada com a propera a la d’un CD i ha estat el nostre estàndard des de l’any 2010 quan la majoria de les emissores que emetien per internet ho feien a 64 kbps. Ara però, les capacitats de les xarxes de comunicacions actuals i la tecnologia emprada per Ràdio 90 permeten fer un salt importantíssim i arribar fins a la màxima qualitat disponible en MP3 que és de 320 kbps.

De la mateixa forma que a l’streaming, tots el programes que a partir d’ara estiguin disponibles al web de l’emissora en format podcast, ho faran amb la qualitat de 320 kbps. Una millora en la qualitat sonora que estem segurs que els fidels oients de l’emissora apreciaran.

Val a dir que també des del web s’ofereix un segon canal d’streaming a 128 kbps per tot aquell públic que no disposi de connexions prou ràpides o paquets de dades amb prou capacitat. Així sense deixar ningú endarrere fem un important salt endavant per millorar l’audició dels nostres continguts.

Etiquetat com a: .

Qualifica-ho
Entrada anterior