play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Rock-Pop

Motörhead al Directes

Javi Garrigós 07/12/2018 54


Background
share close

De la mà d’en Javi Garrigós, la banda de Mr. Lemmy Kilmister, Motörhead, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Sens dubte, aquesta banda anglesa formada a l’any 1975 i dissolta al 2015 després de la mort del seu líder i ànima Lemmy Kilmister, són tota una influència per les formacions dels 80’s del Thrash Metal o Speed Metal tot i que el seu estil el podem catalogar de un Rock ‘n’ Roll ràpid i contundent, la seva empremta amb altres generacions de músics és més que patent.

El disc protagonista d’aquesta setmana, Nö Sleep at All, va ser enregistrat a l’any 1988 durant la gira de presentació del seu àlbum Rock ‘n’ Roll. En aquella època, el seu guitarrista Eddie “Fast” Clark, havia deixat el grup i Lemmy va optar per incloure dos guitarristes per, com va declarar al seu moment, ser més sorollosos si pot ser possible.

Així doncs, un directe d’una de les formacions més influents en el univers del Hard Rock amb un repertori amb clàssics tan mítics i brutals com “Ace of Spades” o “Overkill” , Oh Yeah !!

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Motörhead al Directes

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior