play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Presentació de l’Agenda Llatinoamericana a Ràdio 90

Notícies

Presentació de l’Agenda Llatinoamericana a Ràdio 90

Ràdio 90 05/12/2012 20


Background
share close

Ja fa uns anys que la Comissió de l’Agenda Llationamericana a Olot i Ràdio 90 col·laboren traslladant les activitats de sensibilització i difusió del missatge de l’agenda en format radiofònic. Serà en un programa especial de ràdio, presentat per Núria Pascal, que es podrà escoltar el dissabte 8 de desembre a les 10 del matí i el diumenge 9 a les 12h.

Així doncs, per tercer any consecutiu, podreu sentir per Ràdio 90 un programa que esdevé una més de les presentacions de l’agenda que es fan en pobles i ciutats de tot Catalunya, i en desenes de països d’arreu del món.

El seu contingut principal del programa serà una part de la presentació de l’agenda d’aquest any a Girona, en concret la intervenció de l’economista Arcadi Oliveres. En aquest fragment, l’Arcadi parlarà de la situació econòmica actual, de com s’hi ha arribat, de com s’està actuant, i el que encara és més important, de les alternatives per sortir-ne que no impliquen mantenir models injustos que empobreixen la població, sinó aplicar alternatives de repartiment dels esforços, o el que és el mateix, aplicar el sentit comú i solucions realment efectives, que existeixen.

El programa especial serveix també d’invitació per a la presentació de l’Agenda a Olot, que tindrà lloc el proper divendres 14 de desembre a dos quarts de 8 del vespre, a la Sala Núria. En aquest acte es debatrà sobre un aspecte de l’economia d’important rellevància: el treball. Per basar aquest debat, la presentació comptarà amb la projecció d’un capítol de l’Excusa, el del Treball, en el que serà també la presentació a Olot de l’edició final en triple DVD d’aquesta sèrie documental.

Després de la projecció, els representants de 3 sindicats (CNT, UGT i CCOO), donaran el seu punt de vista d’algun dels temes que hi apareixen: renda bàsica, cooperatives, paraïsos fiscals, decreixement, consum just, etc. per una taula rodona rica en propostes i experiències, i que moderarà en Jordi Feu, membre d’IDESGA i professor a la UDG.

Des de la Comissió de l’Agenda Llatinoamericana a Olot convidem molt especialment als oients de Ràdio 90 a participar d’aquestes presentacions a la Garrotxa, ja sigui escoltant la ràdio o assistint a la presentació del 14 de desembre al Núria.

Rate it
Entrada anterior