play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Programació d’hivern

Notícies

Programació d’hivern

Ràdio 90 19/12/2010 12


Background
share close

Aquest dissabte, dia 25 de desembre, coincidint amb la diada de Nadal, s’estrena la nova programació de la temporada d’hivern 2010-2011 de Ràdio 90.

Com és natural, hi ha pocs canvis en la graella, la continuïtat és la tònica general: el dissabte pràcticament es manté intacte, i el diumenge hi ha modificacions puntuals d’alguns horaris per la incorporació de nous programes. En total, tres són les noves incorporacions:

Els Nous Clàssics (dissabtes, 12 del migdia). Aquest programa substituirà, a partir del mes de gener, a Ruta 66, que malauradament deixa d’emetre’s. L’estil és semblant: clàssics del rock de tots els temps. Es tracta d’un programa que ja havia figurat a la graella de l’emissora durant cinc anys, amb presentació de Josep Cuèllar, i en realitat el que es farà ara és repetir alguns d’aquells programes ja emesos però regravats i reformulats.

Aprofitem per recordar que, precisament aquest dissabte, Ruta 66 emet un dels seus últims programes, que és un “Especial Christmas”.

Penny Lane (diumenges, 16h.). Es tracta també d’un programa recuperat que en el seu moment no es va emetre íntegre. Ara es podran escoltar els 18 capítols sencers d’aquesta exhaustiva biografia musical dels Beatles a càrrec d’un especialista en la matèria, Ton Torné.

Ciencia para escuchar (diumenges, 18h.). Es tracta d’un programa de divulgació científica de producció externa configurat a base de miniespais que toquen pràcticament tots els vessants de la ciència, amb un to amè i dirigit a una àmplia audiència. David Ràfols (a la imatge), reincorporat també ell a Ràdio 90, té cura de la selecció de músiques i textos i de l’edició del programa que, com els altres dos, té una durada de 60 minuts.

En la resta, no hi ha modificacions, si bé Pedra a Pedra i Technopolis inicien nova etapa renovant les seves propostes, i també hi ha previstos diversos Especials musicals. En les seleccions musicals de durant la setmana, no hi ha cap mena de variació.

A partir de dissabte podreu consultar tots els detalls de la programació en aquesta mateixa pàgina web, en els apartats “Graella” i “Programes”.

Rate it
Entrada anterior