play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Ràdio 90 a la Fira d’Entitats

Notícies

Ràdio 90 a la Fira d’Entitats

Ràdio 90 16/10/2012 21


Background
share close

Ràdio 90 participa activament en la 10ena Fira d’Entitats de la Garrotxa, que té lloc aquest cap de setmana a la ciutat d’Olot en el marc de la Fira de Sant Lluc.

En efecte, l’emissora disposarà d’un estand propi a la Plaça Major durant el matí d’aquest diumenge dia 21 d’octubre, on es viurà en directe el món de la ràdio a través d’un programa especial de la sèrie Les entitats tenen la paraula, centrat precisament en aquest desè aniversari.

El programa respon a la proposta que en aquest sentit va formular l’Àrea d’Acció Comunitària de l’Ajuntament d’Olot, amb la intenció de continuar divulgant la multitud d’activitats que desenvolupen les entitats d’Olot i comarca, i Ràdio 90 va acollir la invitació amb el màxim interès ja que respon a la seva vocació de servei públic i a la voluntat reiteradament exposada de convertir-se en altaveu de les iniciatives que neixen de la societat civil.

El programa, que dirigirà i coordinarà l’Àngel Serrat, tindrà com a conductora a la Rosa Sans, anant la part tècnica a càrrec d’en Xevi Baca, i s’estructurarà en dos apartats o blocs. El primer (a partir de 2/4 d’11 del matí) girarà al voltant de l’efemèride del 10è. aniversari, amb un col·loqui amb les diverses entitats. El segon bloc (a partir de 3/4 de 12) consistirà en dues taules rodones amb les entitats, amb la intenció de fer un passeig per la història d’aquests 10 anys d’activitats i de Fira.

El programa es podrà escoltar posteriorment en diferit per FM (101.4) i Internet durant el cap de setmana del 27-28 d’octubre, en horaris que ja s’anunciaran amb antelació.

Rate it
Entrada anterior