play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_rightA rebuf del Groove

rss_feedSubscriu-te

A rebuf del Groove

19 Resultats / Pàgina 1 de 3


Background

Es diu que el Groove és un sentiment, una sensació intuïtiva d'un cicle en moviment. Aquest sorgeix a partir de patrons rítmics acuradament disposats que posen a l’oient en moviment.

Aquest serà el fil conductor que ens farà recórrer un paisatge musical, sense tenir cap restricció i sense prejudicis. Anirem explorant diferents camins que poden anar des del funky o el soul fins al jazz però no ens quedarem en les etiquetes ens obrirem al màxim per compartir aquells sons que ens fan reaccionar i gaudir. A partir del Groove anirem creixent per anar dibuixant seixanta minuts de colors variats, de vegades amb molta intensitat, de vegades amb més tranquil·litat. Música molt triada per moments molt especials.

I és que l’estarem seguint, ens acostarem cada vegada més i quasi el podrem tocar, el sentirem per tot el cos, és un no se pas que, que ens farà vibrar, que ens farà sentir bé, serà normal, això ho podrem experimentar perquè estarem, A rebuf del Groove.

Un espai on trobareu Funk, Soul, Jazz, Blues, Groove, Rock, Acid jazz, Soul funk, Deep funk, Modern funk, Nu funk, Broken beat, Chillout, Lounge, Downtempo, Electronic, Electro funk, Jazz fusion, Funk rock, Fusion i Jam entre d'altres.

A rebuf del Groove un programa de Xevi Baca amb mirada amplia i ritme assegurat.