play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_rightCiencia Para Escuchar

rss_feedSubscriu-te

Ciencia Para Escuchar

156 Resultats / Pàgina 1 de 18


Background

Si pensem en els mitjans de comunicació com a eines per a transmetre el coneixement col·lectiu, estariem parlant del paradigma de les ràdios, televisions i premsa. Precisament R90 treballa en aquest sentit, i CIENCIA PARA ESCUCHAR s’alinia en el sector més afí a aquest lema.

De fet, CIENCIA PARA ESCUCHAR són 10 tipologies de podcast que abarquen diferents matèries i temàtiques. Produits per Cienciaes.com, s’esforcen en la divulgació dels seus treballs científics, tals com professors en una classe. Des de R90 els reemitim, agrupant-los per temàtiques o conceptes per a que encara sigui més fàcil escoltar-los.

Física, Química, Astronomia, Meteorologia, Història, Biologia, Medicina… molta matèria i cap concreta. Des dels avenços tecnològics més recents, a la recerca dels nostres orígens . Personatges que amb els seus descobriments han permès facilitar la vida de la resta de la humanitat en el futur. Tot allò que ens fa sentir que formem part d’un tot, i que a la vegada tan sols en som una finíssima i petita part .