play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_rightEls Nous Clàssics

rss_feedSubscriu-te

Els Nous Clàssics

40 Resultats / Pàgina 1 de 5


Background

Tots coneixem els grans noms del rock, aquelles figures llegendàries que han format part de la vida de milions de persones al llarg dels més de 50 anys d’història que acumula aquest estil musical. Bé els podríem anomenar els nous clàssics.

El nostre programa vol apropar-se a aquest univers, però ampliant una mica l’horitzó. Sense defugir aquestes grans figures mítiques, sovint posem l’accent en formacions de segon nivell, músics i intèrprets que van tenir el seu moment de glòria, però que després van passar ràpidament a la penombra, quan no a l’oblit. Creiem que és un acte de justícia reivindicar aquesta “segona divisió del rock” que tantes perles i bons moments ens van deixar, i que actualment es troba injustament oblidada, o inclús resulta desconeguda per les noves generacions.

La major part dels programes tenen l’estructura i el plantejament típic d’una biografia musical, però d’altres incideixen més aviat en un moment determinat i concret de la seva vida i la seva obra: un àlbum transcendental, un període especialment significatiu de la seva vida personal o artística.