play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_rightEutopías

rss_feedSubscriu-te

Eutopías

8 Resultats / Pàgina 1 de 1


Background

EUTOPÍAS va néixer amb la intenció d’explorar els llocs del bon viure, d’acostar-nos a noves maneres de re apropiar-nos de la vida que ja estan PASSANT en els nostres entorns. A través d’entrevistes, debats i reportatges ens acostem a propostes que ens fan repensar com vivim, a re-buscar, a fer memòria i a re-trobar formes, espais, iniciatives que proposen caminar pel territori del BON VIURE.

Marta Molina (Barcelona, 1982) es periodista independent, especialitzada en la cobertura de moviments socials, drets humans, resistències indígenes i moviments de resistència no violenta. Ha treballat des de Brasil, Palestina, Mèxic i varies regions del sud d’Amèrica sempre fent reportatges entorn a com la societat civil i els pobles originaris de varies regions del món s’organitzen per a la defensa dels drets humans i per a viure amb dignitat.

Des del mes de gener de 2023 ha aparcat un xic el periodisme internacional per a dedicar-se a fer el que ella anomena “periodisme local i familiar” sota el nom de Marta Espurna i ha començat un PODCAST que porta per títol “Eutopias, lugares del buen vivir”. Part de l’espai es començarà a emetre en una versió exclusiva per Ràdio 90 aquesta temporada i recollirà experiències de persones que, des de Catalunya, estan ja caminant els seus somnis. L’objectiu és inspirar a qui l’escolti a posar en marxa el seu projecte de vida al nostre territori.