play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_rightL'Edat d'Or

rss_feedSubscriu-te

L'Edat d'Or

7 Resultats / Pàgina 1 de 1


Background

A Ràdio 90 no volem perdre els orígens, les arrels d’aquella música que ha captivat a milions de seguidors de diverses generacions al llarg dels últims 50 anys. Per això, obrim les portes als clàssics del rock i del pop, aquells que, a les dècades dels 60 i dels 70, van posar els fonaments de la música actual.

Amb el nom genèric de L’EDAT D’OR, ens endinsem en propostes, a vegades majoritàries a nivell d’acceptació popular, però en algunes ocasions molt més desconegudes, encara que igualment destacables des del nostre punt de vista.

L’EDAT D’OR en realitat no és un programa, és més aviat un receptacle de programes, una mena de calaix de sastre on hi caben diferents propostes que tinguin com a denominador comú la música dels 60 i dels 70.

Tampoc no és una proposta del tot nova: a l’hivern del 2011 es van emetre tres programes que anaven en aquesta mateixa línia, i que encara es poden escoltar entrant a l’apartat ARXIU d’aquesta web, subapartat ESPECIALS.

Com diu una de les falques del programa, L’EDAT D’OR vol ser una mirada sense nostàlgia a un passat que encara és present.