play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_rightLes Entitats Tenen la Paraula

rss_feedSubscriu-te

Les Entitats Tenen la Paraula

46 Resultats / Pàgina 1 de 6


Background

Ràdio 90 es defineix com a emissora lliure i cultural i amb vocació de servei públic, i per aquest motiu ha considerat oportú obrir els seus micròfons a les entitats d’Olot i comarca perquè puguin explicar la seva realitat actual, iniciatives i projectes.

Amb el suport del Servei de dinamització i suport d’entitats de l’Ajuntament d’Olot, i amb la mirada posada en la Fira d’Entitats que se celebra durant els dies de la Fira de Sant Lluc 2010, disset associacions o col·lectius de caire cultural, social, esportiu o del lleure, han participat en aquest programa anomenat Les entitats tenen la paraula, que Ràdio 90 ha emès pel sistema convencional en FM i per Internet durant la setmana de l’11 al 15 d’octubre de 2010, i que es pot escoltar ara pel sistema de podcast en els arxius que es troben en aquesta pàgina. Els espais no tenen una durada predeterminada sinó que responen a l’ús que ha fet lliurement cada entitat de la possibilitat d’expressar-se a través d’aquest mitjà.

Les entitats tenen la paraula té la voluntat de ser la llavor d’una col·laboració cada cop més intensa i mútuament enriquidora entre Ràdio 90 i l’ampli ventall d’entitats i col·lectius que conformen el molt plural i divers teixit associatiu de la comarca de la Garrotxa.

La presentació va a càrrec de la Rosa Sans (a la imatge) i de l’Àngel Serrat, i de l’edició i muntatge en té cura la Nuri Aguilar.