play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Rock-Pop

Racer X al Directes

Javi Garrigós 22/02/2013 57


Background
share close

RacerX-SnowballOfDoomDe la mà d’en Javi Garrigós, la banda de Heavy/ Speed Metal Racer X, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Formats a mitjans de la dècada del 80 pel formidable guitarrista Paul Gilbert, la banda va viure dues etapes; la primera i més popular fins a l’any 89, on també hi havia com a guitarra Bruce Bouillet, i la segona a partir de l’any 98, només amb Gilbert a les sis cordes.

El disc protagonista d’aquesta setmana “Snowball of Doom”, enregistrat a l’any 2001 al mític local de Los Ángeles “Whisky a Go Go”, pertany a la segona època de la banda i repassa tota la seva trajectòria on podrem sentir, tant temes d’autèntic metal virtuós com “Street Lethal” a peces de tall Hard Rock com O.H.B, passant per la imprescindible “Scarified”, un tema instrumental d’execució vertiginosa, i molt potent alhora.

Així doncs, si teniu ganes d’escoltar una banda amb músics extraordinaris interpretant autèntics temes de metal virtuos però alhora grans cançons, no us deixeu perdre aquest directe, Oh Yeah !!!!!

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Racer X al Directes

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior