play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Ràdio 90 davant la sentència del procés

Notícies

Ràdio 90 davant la sentència del procés

Ràdio 90 15/10/2019 79


Background
share close

Ràdio 90 és una ràdio apolítica que conviu amb total normalitat amb diferents sensibilitats, però que no pot defugir de pronunciar-se davant de fets de gran transcendència per al nostre poble. Després de conèixer la sentència del Tribunal Suprem respecte als líders socials i polítics del procés per a la independència de Catalunya volem mostrar-los la nostra solidaritat així com a les seves famílies. Considerem aquesta sentència injusta i pensem que votar no pot ser mai un delicte. Veiem amb preocupació com alguns drets fonamentals queden totalment en entredit, el dret de manifestació, el dret a la llibertat d’expressió i el dret de reunió. Aquesta sentència visualitza qui és i què fa l’estat espanyol, per si algú encara tenia cap dubte.

La voluntat de la majoria del poble de Catalunya és poder decidir el seu futur, sigui en forma d’un nou estat o en forma del seu encaix dins l’estat espanyol. Aquestes persones que han condemnat mai han fet servir la violència i sempre han defensat les seves idees de manera pública des d’un radical pacifisme. Quan una sentència és percebuda com injusta per una part molt important de la societat demostra que alguna cosa no funciona. Des de Ràdio 90 estem convençuts que la solució només pot arribar des del diàleg i la negociació, mai des dels tribunals.

És doncs moment perquè tothom tregui el millor d’ell mateix i col·labori com cregui oportú, sempre de forma pacífica i democràtica, sumant esforços per arribar a la solució del conflicte amb l’alliberament i retorn dels presos polítics i exiliats. No vàrem abaixar el cap l’1 d’octubre i no ho farem ara, ans el contrari.

Rate it
Entrada anterior