play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Ràdio 90 recorda David Bowie

Notícies

Ràdio 90 recorda David Bowie

Ràdio 90 15/01/2016 12


Background
share close

David Bowie Low_(album)Amb motiu de la sobtada i inesperada mort de David Bowie, Ràdio 90 s’afegeix a l’homenatge al gran músic britànic recuperant dos programes ja emesos anteriorment i que el tenien a ell com a protagonista.

El dissabte dia 16 de gener, a les 11 del matí, recuperem un programa d’Els Nous Clàssics emès la primavera del 2011 i que repassava una part de la seva amplíssima trajectòria, la que va del 1975 al 1983, amb uns primers anys influenciats per la música negra i àlbums tan destacats com Station to Station, i una segona etapa (l’etapa berlinesa) més experimental i innovadora, amb treballs igualment mítics com Heroes.

I el diumenge dia 17, a les 4 de la tarda, repetim el primer programa de Camps Magnètics, emès l’estiu del 2010, i en el qual es posava el focus en la influència que la literatura i el cinema de ciència ficció van tenir en l’obra del músic desaparegut.

D’aquesta manera, volem fer la nostra petita aportació a la memòria de qui va ser conegut, entre d’altres coses, com el Duc Blanc.

Rate it
Entrada anterior