play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
Background
share close

Als pobles i a les valls hi passen coses. A la Vall del Llierca, a la primavera, hi va passar el Festival Meandre. Ràdio 90 també va ser-hi. I d’aquí neix Ràdio Meandre.

Un recull de tot el que va ser i una recreació en directe de com evoluciona. Aquest programa no seria possible sense totes les persones que van fer el festival, d’entre elles algunes de les que han parlat avui: Marta Sala, Jordi Cargol, Bahar Dölen, Lídia Pla, Estela, Alba, Albèriques, Esther Roca, Rosa Sans, Èlia Teis, Raül Jorquera, Isabel Lorenzo … i d’altres que més endavant les anirem presentant.

Sintonitza: el quart dissabte i diumenge de cada mes, a les 11 del matí. I sempre que vulguis, al podcast de Ràdio 90.

Si vols connectar-te al moviment meandre, estàs al lloc perfecte. Ens pots escriure un correu a: regeneracio.xyz@gmail.com o buscar-nos a Instagram O trobar-nos pels pobles de la vall.

Presentem el nou programa mensual “Ràdio Meandre”, inspirat en el Meandre. Un recull de tot el que és i una recreació actualitzada de com va evolucionant com a Moviment Meandre.

En aquest primer programa, a la secció d’entrevistes dels “UniVersUs” del Festival, hem visitat la ceramista Lídia Pla al seu taller d’en Giny, Lídia Pla i La Revolució de les àmfores.

Etiquetat com a: , .

Descarrega ara: Ràdio Meandre 001

file_download Descarrega

Rate it