play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Culturals

Ràdio Meandre 007. Benvinguda Primavera

Rosa Sans, Marta Sala i Esther Roca 23/03/2024


Background
share close

“Hi ha tantes coses entre el cel i la terra (és a dir el lloc dels ocells) que la nostra filosofia no pot explicar fàcilment”. (Ètienne Souriau).

En el capítol setè de Ràdio Meandre, amb la benvinguda primaveral, quan ja falten dos mesos pel festival Meandre, seguim recordant, celebrant, co-creant, reflexionant, regenerant des del territori i amb tot des de l’amor a tots els ecosistemes i biodiversitat que ens envolta.

La ràdio que escolta els ocells, el territori, el riu, l’aigua i les persones. La que es vincula a una cultura natura que es mulla, cocrea respostes i connecta custòdies, investiga creacions, i intervé essent pont, ala, batec, abraçada.

En aquest setè programa coneixerem el  projecte  de l‘institut Greda: Arrela’t  d’art i arrelament al territori . S’inaugurarà en el marc del Festival Meandre a Sant Jaume de Llierca (sota la zona verda de l’escola bressol), el divendres 24 de maig de 2024. En una exposició i un documental de tot el procés i el seu resultat.

També hi trobareu una invitació a venir el dia dissabte 6 d’abril a l’era del Meandre. Us convidem a la  jornada comunitària i festiva oberta a tothom :

per a la construcció d’un prototip per condensar l’aigua de l’aire de les 10h fins a la posta de sol.

Us animem a participar del taller el dissabte 13 d’abril que tindrà lloc a Sant Jaume de Llierca de les 10 a les 14h la introducció a l’art de la performance amb Álvaro Prats Bartomeu.

Per inscripcions al taller la pell com a territori simbòlic truqueu al número 635403551.

Seguim sembrant llavors d’amor. treballant, interconnectant, coordinant, enfilant amb moments operatius de presencialitat , aquesta aventura i aquests espais d’acollida entre totes les persones que ja estan implicades i les que es vulguin sumar a aquesta aventura de portar endavant aquest esdeveniment singular que és el Festival Meandre a la Vall del Llierca.

Gràcies per ser aquí Sintonitza Ràdio Meandre 007  Benvinguda Primavera  a l’streaming   Ràdio 90. En Directe el dissabte 23 i el diumenge 24 de març de 2024 , a les 11 del matí. I a partir del dilluns el trobareu en podcast a la web de l’emissora.

Si vols més informació ens pots escriure un correu a: regeneracio.xyz@gmail.com o buscar-nos a Instagram. Connectats a la ràdio del festival que col·labora a regenerar la vall del Llierca. Revifa. Il·lusiona. Acciona. Empodera. Investiga. Cocrea. Es meravella.

Etiquetat com a: , .

Descarrega ara: Ràdio Meandre 007. Benvinguda Primavera

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior