play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Rock-Pop
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right Roger Hodgson al Directes
play_arrow

Rock-Pop

Roger Hodgson al Directes

Josep Maria Corbalan 27/04/2018 78


Background
share close

De la mà d’en Josep M. Corbalán, Roger Hodgson serà el protagonista d’una nova edició del programa Directes. Ell mateix ens presenta al convidat:

Aquest estiu, en concret el 18 d’agost, el festival de Cap Roig ens porta un dels noms mítics del rock simfònic, Roger Hodgson, en un concert que de ben segur que estarà entre el bo i millor del que es podrà gaudir en aquest reputat festival durant aquesta temporada.

Roger Hodgson va engendrar, junt amb Rick Davies, aquell grup que va portar per nom Supertramp, i que es va convertir en un dels supergrups dels 70’s, amb unes composicions excel·lents, dins dels cànons del que es va anomenar rock simfònic, però amb l’encert de dona’ls-hi també el punt de comercialitat just per ser un èxit a totes les emissores de ràdio de l’època, i d’aquest en van sortir milions de discos venuts d’obres tan conegudes com Crime of the Century, Even In The Quietest Moments, Crisis? What Crisis?, Breakfast in America o Famous Last Words, aquest darrer, el disc de comiat de Roger amb Supertramp, doncs a partir de llavors va decidir treure el peu del gas i dedicar-se, en solitari, a gaudir més de la composició i enregistrament, sense estar tant lligat per les grans gires que havien estat el centre de la seva vida durant la dècada anterior.

A partir de l’any 2000, però, Roger va decidir a tornar a pujar als escenaris, i des de llavors ha girat amb regularitat cada any, i d’aquí que actualment, encara en puguem gaudir, i malgrat que el mes passat ja va complir 68 anys, segueix encisant-nos amb aquests concerts on no falten els grans clàssics de Supertramp, com School, Fool’s Overture, Dreamer, It’s Raining Again o Give a Little Bit, combinats també amb algun dels excel·lents temes que també podem trobar en els seus tres treballs en solitari, com In The Eye of The Storm, Lovers In The Wind o In Jeopardy.

Alguns d’aquests temes, i molts d’altres, formaran part del nostre Directes d’aquest dissabte …. Us hi esperem ….  No ens falleu ….

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Roger Hodgson al Directes

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior