play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Trobada de primavera de Ràdio 90

Notícies

Trobada de primavera de Ràdio 90

Ràdio 90 12/04/2011 25


Background
share close

Trobada de primavera la d’aquest dissabte dia 9 d’abril que més aviat semblava d’estiu, per les elevades temperatures que es van enregistrar durant tota la jornada. I primavera que sembla haver donat un impuls d’efervescència i de nous projectes a Ràdio 90.

L’emissora viu un bon moment, que es va posar de manifest al llarg d’aquestes hores que van compartir els seus col·laboradors i amics, aplegats com sempre a la masia de l’Àngel Serrat. El nombre d’assistents va ser un xic inferior a la d’anteriors trobades, però en canvi es va comptar amb la presència d’un convidat d’excepció: Rafel Bazaga, membre destacat de La Salseta del Poble Sec, que ja es va estrenar com a col·laborador puntual de l’emissora en un Directes dedicat a John Fogerty.

Encara que, com sempre, el dinar de germanor va ser el centre de la trobada, hi hagué temps per parlar dels temes que afecten al dia a dia de la ràdio: programació de primavera, possibles noves incorporacions, programes especials que reforcen els vincles amb el teixit associatiu d’Olot i comarca, millores tècniques i en la pròpia web, accions encaminades a donar més difusió a l’emissora (adhesius, falques en anglès, samarretes…) i un llarg etcètera.

Una llarga sobretaula, on fins i tot es van cantar algunes corrandes, va posar punt i final a una trobada festiva que consolida un projecte que en els darrers mesos ha agafat velocitat de creuer.

Etiquetat com a: .

Rate it
Entrada anterior