play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Trobada de tardor de Ràdio 90

Notícies

Trobada de tardor de Ràdio 90

Ràdio 90 09/10/2012 9


Background
share close

Aquest dissabte, dia 6 d’octubre, es va celebrar la trobada de tardor dels col·laboradors i amics de Ràdio 90.

Tan tradicional com les trobades trimestrals és el fet que sempre les vulgui acompanyar el bon temps, i aquesta vegada no va pas ser una excepció, ja que feia un dia esplèndid que convidava a gaudir-lo a l’aire lliure, com així es va fer en gran part, a l’exterior del mas Les Illes, envoltats de natura i aire pur.

En la reunió pròpiament dita es parlà de tot, amb un caire distès i encara més informal que en ocasions anteriors: de ràdio, per descomptat (principalment de la programació de tardor i de la participació de l’emissora en la Fira d’Entitats 2012, de la qual cosa ja se n’informarà aquí oportunament), però també de música, de tecnologia, i fins i tot del temps, amb partidaris i detractors de la calor i d’aquest estiu que enguany s’ha allargat més del normal.

L’apartat més novedós va ser el culinari, on per primera vegada es va deixar de banda el menjar més tradicional de la terra per una arrossada, cuinada i servida per gentilesa d’en Xevi Baca i l’Àlex Vilar, i que, si fem cas de la resposta positiva dels comensals, molt probablement no serà l’última. No hi mancà tampoc el pastís d’elaboració casolana, en aquest cas sortit de les mans de la Rosa Sans.

Rate it
Entrada anterior