play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Trobada de tardor de Ràdio 90

Notícies

Trobada de tardor de Ràdio 90

Ràdio 90 27/09/2010 12


Background
share close

Amb un gran èxit de concurrència (18 col·laboradors i acompanyants), aquest dissabte dia 25 de setembre es va celebrar la trobada de tardor de la gran família de Ràdio 90.

Com ja és habitual, va tenir lloc a la masia de l’Àngel Serrat, i l’animació no va faltar al llarg de les gairebé set hores que va durar l’encontre, dividit en una part més lúdica i festiva al voltant de la taula, i una part més seriosa en forma de reunió de treball.

En aquest segon apartat, es va parlar de tot allò que afecta al dia a dia de la ràdio, destacant la valoració de la temporada d’estiu i la presentació de la de tardor, que va arrancar el dia 18 d’aquest mes, les idees sobre nous programes, el comentari sobre aspectes tècnics i, per damunt de tot, la projecció exterior de l’emissora, concretada en dos punts: els intercanvis de programes amb Punt 6 Ràdio, del Baix Camp (dels quals l’espai Quatricromia n’és el primer fruit), i la reemissió de programes propis en d’altres emissores.

Com a anècdota del dia, el petit incident, afortunadament sense conseqüències, que es va produir en l’aparcament de la masia quan un dels cotxes va quedar penjat en un desnivell. L’esforç de tots els amics de la ràdio va evitar la intervenció de la grua, convertint-se en una imatge plàstica de la pinya que ens uneix a tots els qui formem part del col·lectiu de Ràdio 90.

Rate it
Entrada anterior