play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Trobada d’estiu

Notícies

Trobada d’estiu

Ràdio 90 12/07/2010 10


Background
share close

Ara fa una mica més de vint anys que començava a arrancar el projecte de Ràdio 90, i al llarg d’aquest temps hi ha una tradició que s’ha mantingut inalterable: la de celebrar trimestralment una trobada, que és alhora reunió de treball i àpat de germanor.

La d’aquest dissabte 10 de juliol, i com ja va sent costum, va tenir lloc a la masia del nostre company,  l’Àngel Serrat. L’assistència no fou tan nombrosa com en l’anterior trobada, perquè ens trobem ja en època de vacances i molts redactors i col•laboradors tenien compromisos previs, però ni això, ni la forta calor del dia, no van ser obstacle per passar unes hores de conversa d’allò més agradable, al voltant de la taula o en els espais interiors i exteriors de la casa.

En la vessant radiofònica, es va fer un primer balanç globalment positiu de la temporada d’estiu, i es van dibuixar les línies de la de tardor-hivern, que arrancarà el 18 de setembre, i que oferirà novetats interessants, com un programa dedicat a l’arqueologia en l’àmbit comarcal a càrrec de l’Albert Aulines i en Francesc-Xavier Medina, els dos presents al dinar. També es parlà d’aspectes tècnics i de possibles millores en equipaments.

En la vessant culinària, i com que som una ràdio “feta a mà”, vam gaudir de productes de la terra, tant vegetals com animals, i no hi mancà l’element líquid, essencial per combatre la intensa xafogor de la jornada. I així, entre una cosa i una altra, la sobretaula s’allàrga fins ben bé la mitja tarda.

Rate it
Entrada anterior