play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Trobada d’hivern

Notícies

Trobada d’hivern

Ràdio 90 09/01/2011 15


Background
share close

Aquest dissabte, 8 de gener, Ràdio 90 ha celebrat la seva habitual trobada trimestral, en aquest cas coincidint amb l’arrencada, fa quinze dies, de la programació de l’hivern 2010-2011.

Com sempre a la masia de l’Àngel Serrat, i en un dia amb temperatures quasi primaverals, ens hem aplegat al voltant de vint col·laboradors i amics de la ràdio en una de les trobades més  participatives, agradables i fructíferes dels darrers temps.

Un balanç –positiu- de la temporada de tardor, una breu presentació de la d’hivern, que bàsicament és de continuïtat, un repàs als temes tècnics, on es constatà la manca total d’incidències i el perfecte funcionament dels equips, i un seguit de suggeriments i propostes han marcat la primera part de la trobada, seguida immediatament de l’habitual dinar de germanor amb els ingredients culinaris també típics i una bona animació general.

Una llarga sobretaula posà fi, passades les 6 de la tarda, a una trobada que, per damunt de tot, ha constatat que Ràdio 90, com diu una de les seves falques de promoció, és un ràdio viva i dinàmica, on són multitud les propostes que es van generant contínuament, algunes amb la perspectiva d’una ràpida materialització, i d’altres amb un calendari més a mig termini, però totes fetes amb il·lusió, ganes, i de forma totalment desinteressada i fins altruista.

També és motiu de joia i celebració per a l’emissora la reincorporació d’antics col·laboradors, com en David Ràfols, o la incorporació de nous, com en Josep M. Corbalan, tots dos presents a la trobada. A ells i a la resta d’integrants de la gran família de la ràdio se’ls va obsequiar amb una maleta amb el logo de l’emissora i una carta d’agraïment i reconeixement per part de la direcció a la tasca que porten a terme.

En conclusió, doncs, que Ràdio 90 encara el nou any que acabem d’estrenar amb renovada il·lusió i empenta i amb les millors perspectives. Ara caldrà no defraudar!

Rate it
Entrada anterior