play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Trobada d’hivern de Ràdio 90

Notícies

Trobada d’hivern de Ràdio 90

Ràdio 90 15/01/2014 11


Background
share close

Nadal 2013 01El passat dissabte, dia 11 de gener, es va celebrar la trobada d’hivern dels col·laboradors i amics de Ràdio 90. Es tracta, juntament amb la trobada d’estiu (al voltant del mes de juliol, aniversari de la creació de l’emissora), dels dos moments forts en la vida social de l’entitat.

Nadal 2013 02Com sempre, es va fer al mas Les Illes i va comptar amb una assistència prou notable. El dinar va ser l’eix de la trobada, però tampoc es va deixar de banda el repàs al moment actual i a les perspectives de futur d’aquest projecte renascut amb força aviat farà quatre anys. En aquest sentit, la valoració és positiva, si bé, amb la intenció de no caure en el cofoisme, es va manifestar la voluntat de potenciar, dins les limitacions pròpies d’un projecte autogestionat i autofinançat, totes les possibilitats de millora que encara s’ofereixen, tant en la programació convencional dels caps de setmana com en les seleccions musicals dels dies feiners, sense oblidar aspectes tècnics i de millor coordinació.

En definitiva, un balanç de final d’any prou engrescador i amb la convicció compartida que, després de 20 anys, encara hi ha camp per recórrer.

Com sol ser habitual en la trobada de Nadal, es va oferir a tots els presents un petit obsequi, consistent en aquesta ocasió en un lot de melmelades elaborades de forma artesanal com a producte de la terra.

Rate it
Entrada anterior