Xanax Canada Online - Cheap Xanax Pill Press

La nova Ràdio 90 posa l’accent en el treball professional i de qualitat, amb la voluntat d’oferir un producte digne que mereixi l’interès de l’oient.

Però Ràdio 90 és i serà sempre, per damunt de tot, un grup d’amics que hem fet de la ràdio el nostre vincle de relació, el punt de confluència de persones d’edats, gustos i procedències diferents units pel nostre comú amor al món de les ones. I en aquesta nova etapa que hem encetat volem potenciar la cohesió del grup, el treball de fer pinya per empènyer tots plegats el projecte que ens aplega. En aquest sentit, la trobada festiva al voltant d’una taula és un dels punts forts de la vida de l’emissora.

Buying Alprazolam Online Cheap Buy Alprazolam MexicoBuy Cheap Xanax Online Uk

El dissabte 24 d’abril, a la masia que amablement ens cedeix el Sotsdirector de la ràdio, ens vam reunir una bona colla dels col•laboradors d’aquesta nova etapa de l’emissora per fer un dinar de germanor. Allà, entre fesols, botifarres i altres plats de bon menjar, i envoltats de la gresca dels més jovenets (la família va augmentant) vam passar una estona ben agradable i es va acabar de perfilar el contingut de la nova programació.

Una trobada que tindrà continuïtat, ja que la intenció de tots plegats és la de mantenir la tradició ja vigent en l’anterior etapa de celebrar un dinar, mig festiu i mig de treball, cada tres mesos.

.