play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Una Ràdio familiar i festiva

Notícies

Una Ràdio familiar i festiva

Ràdio 90 25/04/2010 27


Background
share close

La nova Ràdio 90 posa l’accent en el treball professional i de qualitat, amb la voluntat d’oferir un producte digne que mereixi l’interès de l’oient.

Però Ràdio 90 és i serà sempre, per damunt de tot, un grup d’amics que hem fet de la ràdio el nostre vincle de relació, el punt de confluència de persones d’edats, gustos i procedències diferents units pel nostre comú amor al món de les ones. I en aquesta nova etapa que hem encetat volem potenciar la cohesió del grup, el treball de fer pinya per empènyer tots plegats el projecte que ens aplega. En aquest sentit, la trobada festiva al voltant d’una taula és un dels punts forts de la vida de l’emissora.

El dissabte 24 d’abril, a la masia que amablement ens cedeix el Sotsdirector de la ràdio, ens vam reunir una bona colla dels col•laboradors d’aquesta nova etapa de l’emissora per fer un dinar de germanor. Allà, entre fesols, botifarres i altres plats de bon menjar, i envoltats de la gresca dels més jovenets (la família va augmentant) vam passar una estona ben agradable i es va acabar de perfilar el contingut de la nova programació.

Una trobada que tindrà continuïtat, ja que la intenció de tots plegats és la de mantenir la tradició ja vigent en l’anterior etapa de celebrar un dinar, mig festiu i mig de treball, cada tres mesos.

Rate it
Entrada anterior