Buy Alprazolam Online Cheap - Shop Xanax Online

Buying Alprazolam Online CheapAtents a les novetats musicals del panorama musical de casa nostra aquest dissabte tindrem dues novetats.

La primera ens ve des de Vilanova i la Geltrú de la mà dels Mocambo que acaben de treure el Positive Vibrations. Un disc ple de ritmes jamaicans mesclats amb rock que és el primer àlbum d’aquesta formació.

La segona novetat la trobem amb els valencians Orxata Sound System que aquest octubre van anar a Islàndia a enregistrar Orxata 3.0  i que a la seva web podeu trobar de manera gratuïta.

El programa com sempre l’emetrem el dissabte a les 12 del migdia des del 101.4 FM o per internet. Un programa que el Ministre Wert de ben segur que no escolta i que es pedrà la secció Tot recordant on recuperarem la cançó del mestre Ovidi Montllor L’Escola de Ribera.

.