Alprazolam Tablets Online Purchase - Can You Buy Xanax In Canada Over The Counter

Buying Alprazolam Online CheapAquest proper dissabte, dia 23 de febrer, a partir de les 5 de la tarda, i de la mà d’en Javi Garrigós, la banda de Heavy/ Speed Metal Racer X, serà protagonista d’una nova edició del programa Directes.

Formats a mitjans de la dècada del 80 pel formidable guitarrista Paul Gilbert, la banda va viure dues etapes; la primera i més popular fins a l’any 89, on també hi havia com a guitarra Bruce Bouillet, i la segona a partir de l’any 98, només amb Gilbert a les sis cordes.

El disc protagonista d’aquesta setmana “Snowball of Doom”, enregistrat a l’any 2001 al mític local de Los Ángeles “Whisky a Go Go”, pertany a la segona època de la banda i repassa tota la seva trajectòria on podrem sentir, tant temes d’autèntic metal virtuós com “Street Lethal” a peces de tall Hard Rock com O.H.B, passant per la imprescindible “Scarified”, un tema instrumental d’execució vertiginosa, i molt potent alhora.

Així doncs, si teniu ganes d’escoltar una banda amb músics extraordinaris interpretant autèntics temes de metal virtuos però alhora grans cançons, no us deixeu perdre aquest directe, Oh Yeah !!!!!

.