play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Culturals
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right Biciruling 037 Retrobant el meu esperit
play_arrow

Culturals

Biciruling 037 Retrobant el meu esperit

Rosa Sans, Raül Alzola i Nuri Aguilar 04/11/2022 82 1


Background
share close

Semblava impossible sortir de les Illes Canàries, però finalmente en Raül ho va aconseguir. Després de quasi un any sencer a les Illes, en Raül va tornar a la Península després d’acabar el seu recorregut per l’illa de Lanzarote.

Això sí, no ha sigut gaire fàcil l’arribada perquè va tornar amb avió. Com ens explica ell mateix, “Ha sigut una teletransportació, ha arribat el meu cos, però el meu esperit encara està de camí”.

Per sort, ha sigut a Olot on ha aconseguit trobar se amb el seu esperit gràcies a una sèrie de circumstàncies. Entre elles, la inesperada trobada amb un altre ciclo-viatger, en Jose “Tonono bike”, amb el que hem tingut el plaër de compartir moments, i conèixer una mica més la seva història.

En Jose va sortir de Galicia fent la volta a la Peninsula, Illes Balears incloses, i aprofitant la seva aventura per una bonica iniciativa: aconseguir recaudar 6000 € que aniran a parar a AGAELA (Asosiació galega d’afectats per l’ELA).

D’això i més temes en parlarem en aquest programa. Estigues atent perquè deixarem per al final la sorpresa de l’aventurilla inesperada que en Raül és a punt de començar.

T’esperem.

Es podrà escoltar en l’emissió en directe de Ràdio 90 per streaming a www.r90.org el dissabte 5 i el diumenge 6 de novembre de 2022 a les 11 del matí. També a partir del dilluns es podrà descarregar o reproduir en format podcast al mateix web de l’emissora.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Biciruling 037 Retrobant el meu esperit

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior