play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Rock-Pop
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right Bob Dylan, Protagonista Del Mes (2)
play_arrow

Rock-Pop

Bob Dylan, Protagonista Del Mes (2)

Josep Cuèllar 05/05/2011 20


Background
share close

Aquest mes de maig, Bob Dylan compleix 70 anys, fet que s’escaurà concretament el dia 24.

Donat que es tracta d’un dels personatges més transcendentals de la història musical del nostre temps, considerat un geni en el camp de la composició i la interpretació, i del qual se n’ha parlat i escrit a bastament, Ràdio 90 no vol quedar al marge de l’efemèride i durant aquestes setmanes hi tindrà posada la mirada amb especial atenció.

Això es concretarà, com a mínim, en els següents programes:

  • Aquest dissabte vinent, dia 7, a les 5 de la tarda, dedicarem el Directes a una de les seves gires més celebrades, la de la Rolling Thunder Revue de 1975, recuperant aquells mítics concerts d’un Dylan renascut (a la imatge, la portada del disc).
  • L’endemà, el diumenge dia 8, i durant tres setmanes, els Especials de Ràdio 90 que emetem els diumenges a les 5 de la tarda, tindran com a protagonista al geni de Minnesota, recuperant uns programes que ja s’havien emès l’any 2004, però revisats, millorats i regravats, i que repassen la primera etapa de Dylan, des dels seus inicis a Nova York fins els anys daurats i tumultuosos de mitjans dels 60.
  • El programa Els Nous Clàssics del dissabte dia 14 de maig (11h.), dedicarà el seu temps a recordar cançons de Dylan interpretades per altres músics, en concret per la banda britànica The Hollies.

Esperem que tot plegat serveixi per fer un petit homenatge a aquest músic irrepetible, i sobretot contribueixi a mantenir viva la memòria d’un gegant de la música que, afortunadament, encara es troba en actiu i en plena forma artística.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Bob Dylan, Protagonista Del Mes (2)

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior