play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Rock-Pop

Especial Glam-Rock (3)

Josep Cuèllar 28/11/2010 34


Background
share close

Els diumenges, a les 5 de la tarda, Ràdio 90 reserva un espai per aquells programes musicals especials, sense periodicitat fixa, que volen aprofundir en el coneixement d’un músic o intèrpret, una banda o un estil determinat.

Tot just iniciar la temporada de tardor, us vam oferir un especial dedicat a Jimi Hendrix, tot commemorant els 40 anys de la seva mort, i aquest cap de setmana tornem a omplir de continguts aquesta hora de la tarda del diumenge amb un especial, en tres capítols, dedicat al glam-rock.

El glam-rock, abanderat per personatges com Marc Bolan (a la imatge, la portada d’un dels seus discos amb T.Rex), es va imposar a principis de la dècada dels 70 a Europa i a bona part de la resta del món com un estil nou, fresc i divertit, que trencava amb les rigideses de la música del moment, i que, a més, va assolir un bon èxit entre l’audiència.

A Ràdio 90, i de la mà d’en Josep Cuèllar, volem recuperar l’esperit d’aquells anys revisant les fites més importants d’un moviment musical i artístic que ha arribat fins els nostres dies deixant una petjada que també descobrim en les noves generacions. En definitiva, una breu història del glam-rock, per recordar-lo de nou o per descobrir-lo quasi 40 anys després.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Especial Glam-Rock (3)

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior