play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Rock-Pop
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right Especials a l’entorn de Penny Lane
play_arrow

Rock-Pop

Especials a l’entorn de Penny Lane

Josep Cuèllar 26/01/2011 32


Background
share close

Com saben els nostres oients, al llarg d’aquest hivern i primavera, Ràdio 90 emet els diumenges, a les 4 de la tarda, el programa Penny Lane, presentat per en Ton Torné, i que és un repàs exhaustiu i molt detallat a la carrera musical dels Beatles.

Per complementar aquesta hora dedicada als amants del grup de Liverpool, hem preparat alguns Especials que al llarg de les properes setmanes ens aproparan a altres formacions i intèrprets que també van tenir el seu moment just en els mateixos anys en que triomfaven els Beatles, i que en algun cas potser van quedar una mica eclipsats per ells. Es tracta, en definitiva, de fer una petita immersió en la dècada dels 60 aprofitant l’ona expansiva dels Beatles.

Els especials s’emetran justament després de Penny Lane, els diumenges a les 5 de la tarda, i el primer sortirà per antena aquest proper dia 30 de gener, i estarà dedicat a THE BYRDS.

The Byrds són una banda californiana llegendària que des del seu debut, l’any 1965, van demostrar una capacitat extraordinària per innovar la música, amb un eclecticisme i capacitat de composició i interpretació sorprenents, fins al punt de ser considerats per alguns com “els Beatles americans”, i de fet els propis Beatles la van qualificar com “la millor banda americana”.

En Josep Cuèllar ens farà memòria de les fites més importants d’aquests clàssics de la música moderna.

Descarrega ara: Especials a l’entorn de Penny Lane

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior