play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Rock-Pop

Journey al Directes

Antoni Rubí 08/05/2018 49


Background
share close

De la mà de l’Antoni Rubí, la banda americana Journey serà la protagonista d’una nova edició del programa Directes. Ell mateix ens els presenta:

Avui a Directes us portem Journey, una banda de rock de San Francisco que comencen al 1973 i que comptava amb membres de la banda de Carlos Santana, concretament el teclista Gregg Rolie i el guitarra Neal Shon, els altres membres de la banda són el baixista Ross Valory, el guitarra rítmic George Tickner, el bateria Agnsley Dumbar i Steve Perry com a veu solista. Tots ells amb molta experiència dins al món de la música, i amb un domini total de l’escenari amb uns temes molt contundents, amb un públic entregat des del primer moment.

Journey va ser van ser un dels grups de rock que entre els 70 i 80 van marcar tot un estil combinant el rock progressiu amb el rock mes convencional, mantenint una tensió constant a tots els seus temes. Avui els podem escoltar en un concert que van fer al 1980 a Tokio, on demostren del que són capaços de fer dalt l’escenari, encadenant el temes un darrera l’altre, fent arribar tota l’energia al públic que els escolta.

Esperem que Journey us faci pujar la tensió… encara que nomes sigui durant el 60 minuts que dura el concert. La presentació i edició ha anat a càrrec d’Antoni Rubi… esperant que vagui de gust, ens veiem a un altre Directes… com sempre a Ràdio90.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Journey al Directes

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior