play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Notícies
  • keyboard_arrow_right Programació de tardor 2020

Notícies

Programació de tardor 2020

Ràdio 90 21/09/2020 21


Background
share close

Benvinguts a la nova programació de Ràdio 90 per la tardor del 2020.

Els dissabtes a les 11 del matí,  en setmanes alternes, programes socials i culturals dels  que podem destacar:

el Biciruling que ens explica la volta al món en bicicleta en veu del seu protagonista, Raul Alzola amb la col·laboració de la Rosa Sans i la Nuri Aguilar. També elles, juntament amb l’Elena Sixto i la Pilar Aiguabella ens portaran el Radiollunarbori  un calendari lunar, poètic i vital lligat a la natura.

A les 12 el rock clàssic del Ruta 66 i a l’una tot el cinema amb el Ningú no és perfecte.

A les dues torna el tecno-pop del Technopòlis amb en Josep Cuèllar en format de 30 minuts seguit de l’informatiu internacional Democarcy Now.

Le 3 de la tarda és l’hora del club del country per desprès passar als Directes, a les 4 recordarem les primeres edicions realitzades fa uns anys i a les 5, edicions noves de trinca.

A les 6 l’incombustible Escarbat Bum Bum el programa més macarra a càrrec de l’Àngel Serrat. Seguit a les 7 del Rock i Metal d’en Javi Garrigós i en Xevi Baca amb el Ràdio Rock.

A les 8 del vespre els millors episodis del Popclub i a les 9 una franja de programes especials on trobarem entre d’altres la ciència ficció amb L’Eva Ruiz i en Josep Cuèllar en el Camps Magnètics o la història dels Beatles de la ma d’en Ton Torner al Penny Lane.

Rematem el dissabte a les 10 de la nit amb la caravana del Cirquet Clarinet de la Laura Baldrich i en Carles Carreras.

Els diumenges continuem amb més espais i no us oblideu també d’escoltar diferents programes de dilluns a divendres a les 7 del matí i a les 7 de la tarda. Tot plegat farcit amb música triada per cada franja horària.

Ràdio 90 una ràdio per gaudir-la i compartir-la als 101.4 de la fm, a r90.org o ara també a través l’app pel mòbil, descarrega-te-la.

Etiquetat com a: .

Rate it
Entrada anterior