play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Culturals

Ràdio Llunarbori 010 La Vinya

Rosa Sans, Elena Sixto, Pilar Aiguabella i Nuri Aguilar 14/09/2020 125 1 5


Background
share close

Ha arribat la lluna de la vinya, el temps de la verema, i us convidem a conèixer aquesta planta sagrada, a qui li correspon el desè mes del llunarbori, que va del 2 al 29 de setembre, dedicat a la vinya. El seu vers de la cançó d’Amergin ens diu: “Sóc un turó de poesia”.

Des de la comarca del Bages, terra de vinya, tenim el goig de descobrir les virtuts, propietats, origen, històries i poesia, de la mà de la creadora del Llunarbori, Elena Sixto, qui feliç de ser una vinya ens fa viure i reviure la passió que senten, com ella els veremadors.

Convidadíssims a fer aquest passeig pel cercle de la vinya amb bona companyia, bona poesia i un bo vi per brindar, un fantàstic 3/4 de Quinze, del celler Fargas-Fargas de Salelles, del Pla de Bages.

La vinya, consagrada a Dionís, és font d’inspiració i ens diu que tot en la seva mesura, ens aporta felicitat. És temps de sumar esforços i de recordar que som una família universal. És moment de celebrar i agrair la generositat de la Mare Terra. El Sol marca l’equinocci de tardor i el vi ens obre les portes de l’inconscient.

Celebrem, ara més que mai, la Vida, en el temps de la vinya i celebrem també la collita de la nova web https://www.llunarbori.net/ per on navegar a través del temps dels arbres i recuperar la màgia i la poesia de la vida. I per si voleu recuperar algun altre programa de Ràdio Llunarbori, ara els podeu trobar tots també a: https://www.llunarbori.net/radiollunarbori/

Alegria, Vida, Salut i bon temps. Amb tot, ningú ens treurà mai les ganes de viure, les ganes de riure….

EMBRIAGUEU-VOS

Cal estar sempre embriac. Això és tot: és l’única qüestió. Per no sentir l’horrible fardell del Temps que us trenca els muscles i us inclina vers la terra, cal que us embriagueu sense treva.

Però de què? De vi, de poesia o de virtut, com més us plagui. Però embriagueu-vos.

…/…

Baudelaire.

Celebrant-nos i gaudint aquest desè programa dedicat a la vinya, desitgem que el gaudiu feliçment, com ho fem nosaltres quatre i us convidem a escoltar-lo.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Ràdio Llunarbori 010 La Vinya

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior