play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
play_arrow

Culturals

Ràdio Llunarbori 018 El Salze

Rosa Sans, Elena Sixto, Pilar Aiguabella i Nuri Aguilar 11/04/2021 196


Background
share close

Vivint la màgia dels arbres i celebrant l’esclat de la primavera us convidem a sortir a l’aire lliure celebrant juntes i connectant amb el moment present, i respirant al ritme dels cicles de la natura.

Des del Bages, amb vistes a la màgica muntanya de Montserrat, abraçades al Salze i enamorades de totes les flors i al costat de la farigola i els gallarets us convidem a escoltar el programa gravat in situ al trosset de Manresa on l’Elena ens obre la mirada a descobrir tot un món de bellesa i amor al regne vegetal.

El 15 d’abril comença la lluna del salze és el cinquè mes del calendari llunarbori dedicat a l’arbre dels encanteris, al qual dediquem aquest capítol de RàdioLlunarbori. Hi descobrirem,  la vida que batega al secà, entre oliveres, vinya, i ametllers, gaudint el flaire de les aromàtiques que hi floreixen.

I a més aprendrem què ens ensenya i ens aporta aquest moment del temps del Salze?:

“Sóc un falcó en el quer” ens diu l’arbre de “l’aspirina”, consagrat a Orfeu; n’ escoltem el seu missatge transformador i urgent. Amb  obertura,  inspiració  i confiança per estimar tota vida i el  fluir de les emocions a les ones lliures.

Sintonitzeu i gaudiu d’aquest programa que us acompanya a les ones de Ràdio 90 i que ens convida a fer-nos responsables del temps i de l’entorn.

Escolta’l durant la darrera lluna nova del vern, que serà dissabte 10 d’abril a les 11 del matí o diumenge 11 a les 7 de la tarda en repetició, per la freqüència 101.4 F. M (des de La Garrotxa) O bé connecta’t per internet a: www.r90.org i escolta’l des de qualsevol altre lloc.


Gràcies per escoltar-nos i ser-hi. Bona Primavera! I que la pluja hi faci de  la seva part.

També disponible en format podcast. Escolta’l quan vulguis.

Ràdio Llunarbori 018 La Lluna del Salze.

Un programa dedicat als arbres i a la lluna, al preciós calendari amb què l’Elena Sixto ens inspira.

Per descobrir-ne més, visiteu la pàgina www.llunarbori.net i seguiu-lo a instagram.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: Ràdio Llunarbori 018 El Salze

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior