play_arrow

keyboard_arrow_right

skip_previous play_arrow skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
volume_up
chevron_left
  • Home
  • keyboard_arrow_right Culturals
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right 50 anys de l’arribada a la Lluna (3)
play_arrow

Culturals

50 anys de l’arribada a la Lluna (3)

David Ràfols 02/07/2019 57


Background
share close

El 20 de juliol del 1969 els humans van arribar a la Lluna. Per primera vegada en tota la nostra història, una superfície de fora de la Terra era trepitjada. Ja en la perspectiva de passades 5 dècades, que correspon a més d’una generació, a Ràdio 90 presentem tres especials per a commemorar i analitzar aquesta extraordinària fita.

En el tercer dels especials ens centrem en analitzar l’impacte sociològic que va causar l’arribada de l’home a la Lluna. D’on es venia històricament (la guerra freda i la cursa espacial) i perquè l’espai va esdevenir tan atractiu com per a que ens plantegéssim un desafiament tan fora de la nostra normalitat. Però sobretot parlarem de com es va viure aquella gran fita en el mateix moment que estava passant, així com l’empremta que ens ha deixat als éssers humans al llarg dels 50 anys posteriors a aquell gran esdeveniment, ja sigui culturalment, històricament o fins i tot posant-la en dubte (una cosa típicament humana quan ens supera la nostra capacitat d’entendre-la).

El programa, dirigit i presentat per en David Ràfols i en Marc Ferrés, serà ofert en 2 versions: la que sortirà per antena (60 minuts) i la que es podrà descarregar en podcast (67 min), que inclourà tots els continguts que hem preparat.

Etiquetat com a: .

Descarrega ara: 50 anys de l’arribada a la Lluna (3)

file_download Descarrega

Rate it
Episodi anterior